|

Julesamlinger og medlemstur i 2024

På styremøtet den 12.8 drøftet styret flere alternativer for årets julesamlinger og medlemstur, og har nå vedtatt rammer for arrangementene. Som tidligere blir det også i år egne julearrangementer i nord- og sørfylket. Styret vedtok videre at årets medlemstur går til Julebyen Egersund.

Ut fra tilbakemeldingene satser vi på nok et vellykket arrangement på Haraldsvang Restaurant i nord. Datoen er fastsatt til tirsdag 26. november. I sør har styret også i år valgt å legge julesamlingen til Undheim samfunnshus. Mottatte tilbakemeldinger fra fjorårets arrangement var har vært positive, men noen har opplyst at de gruer seg for å kjøre når det er mørkt. Derfor uteble de fra festen i fjor. Dette tar vi hensyn til i år ved å starte samlingen tidligere på dagen. Datoen er fastsatt til torsdag 28. november med frammøte kl. 1500. I 2023 var oppstarten kl. 1730.

På medlemsmøtene i juni fikk styret god respons fra deltakerne til et turforslag der vi besøker julemarkedet i Egersund. Styret har derfor bestemt at turen i år går til Julebyen Egersund. Julemarkedet har åpent i periodene 5.12-8.12 og 12.12-15.12. Vi har valgt å legge turen til torsdag 12. desember.

Turen starter med buss fra Haugesund om formiddagen den 12. desember. Bussen vil stoppe på Stavanger og Sandnes bussterminaler, og kjører deretter sørover langs Jæren til Egersund trafikkstasjon. Vi regner med at deltakerne fra Dalane/Egersund kjører selv til Slettebø. På trafikkstasjonen vil deltakerne få noe å spise før før vi drar inn til julemarkedet. Her vil deltakerne kunne rusle rundt på egen hånd og besøke julebodene. Besøket varer fra kl. 1600 til kl. 1830 med påfølgende hjemreise.

Dette er hovedtrekkene i aktivitetene. Vi ber medlemmene merke seg de oppgitte datoene. Detaljerte opplysninger om program, priser, egenandeler, underholdning og påmelding m.m. vil framgå av invitasjonene som vil bli sendt ut når tidspunktene nærmer seg.