|

Foreningens viktigste møte

I dag skriver vi 21. januar 2024, og vi er begynt å forberede oss på det kommende års arbeidsoppgaver. Første styremøte ble holdt 16. januar. Arbeidsplan for året ble utarbeidet basert på saker vi hadde i planen for året som gikk. Det er derfor allerede planlagt å fortsette med «pensjonistkaffe» i kantina på Rige. På samme styremøte ble også planene for et av foreningens viktigste møter planlagt: Årsmøtet som blir avholdt torsdag 15. februar i kantina på Rige.

Alt nå kan vi invitere til pensjonistkaffe siste mandag i januar, februar, april, mai, august, september, oktober og november. Her holder Vegvesenet kaffen, mens den enkelte får kjøpt subsidierte rundstykker mm. Den gode praten med tidligere medarbeidere er gratis. Kantina er åpen fra kl. 11.00, og innregistrering skjer i ekspedisjonen fra dette klokkeslett. Det er allerede sendt ut varsel for kaffetreff 29. januar.

Vi håper at du alt har fått varsel om årsmøtet. Det blir servert snitter, kaffe og kake. Det er satt av litt tid til et kulturelt innslag, og det blir som vanlig avhold utlodning der medbrakte premier vitner om medlemmenes oppfinnsomhet. Viktigst av alt er allikevel gjennomføring av selve årsmøtet der alle medlemmer kan være med på å avgjøre hvem som skal få lov til å danne «foreningens regjering» i det neste året. Still opp folkens!

Videre for årets første del planlegger vi tre gode samlinger:

– Tirsdag 9. april, rekefest på Rige
– Tirsdag 7. mai, rusletur i Kristiansandsområdet
– Tirsdag 4. juni, tur, reisemål ikke fastsatt: kom med forslag