Årets tur til Selbu

Rundt 20 pensjonister med følge dro fra Vegkontoret på Steinkjer med buss fra Austad den 30. august i godt vær. Vi tok opp passasjerer undervegs fram til Verdal.

Første stopp var Nye veier sitt anleggskontor på Skatval. Her ble vi møtt av prosjektsjef Lars Erik Moe. Vi ble servert kaffe og Lars Erik orienterte om prosjektet og framdriften. Veldig interessant og lærerikt for oss alle. Senere spanderte Nye veier lunsj på oss.

Tusen takk til Nye Veier.

Turen gikk videre mot Selbu og Selbusjøen Hotel og Gjestegård. Odd Kåre orienterte fra Stjørdal og Lånke. Etter å ha installert oss på rommene var det muligheter til å gå turer eller rett og slett nyte sola mm på balkongen.

Middagen ble servert kl. 19.00 med laks som hovedrett. Nydelig 😊.

Etter middagen sørget Synnøve og Odd Kåre for musikk. Her var det noe for enhver smak: Visesang, dans og allsang.

Etter frokost torsdag morgen dro vi til Norsk Radio- og fjernsynsmuseum i Sjøbygda i Selbu. Daglig leder, Jan Erik Steen, viste oss rundt og fortalte levende om museets historie og interessante objekter. Svært interessant spesielt for vår generasjon. Her fikk vi servert pizza, kaffe og vann til lunsj.

På vegen hjem stoppet vi for en is-pause i Selbu.

Vi takker komiteen ved Ruth, Jan Arild og Odd Kåre for et fint arrangement. Takk også til Austad Buss og sjåføren Magnar.