|

Medlemsmøte for vegpensjonister i Harstad 26. juni 2024 

Bor du i Harstadområdet eller Sør-Troms kommer det en unik mulighet til å treffe kollegaer og kjente fra tida i Statens vegvesen. Det vil bli servert en enkel lunsj. For å kunne beregne servering ber vi om at påmelding sendes til Per Åge Hansen tlf. 905 55 176 eller Ernst Selvik tlf.913 06 352. Påmeldingsfrist 20. juni.

Statens vegvesens pensjonistforening Troms inviterer eksisterende og  eventuelle nye medlemmer til pensjonisttreff den 26. juni kl 10.00 i  Statens vegvesens kontorer i Harstad Tidende sitt bygg i Storgata, inngang mot gamle Bakkeligården.  

Tema for møtet er å informere om pensjonistforeningen og å bidra til felles sosiale aktiviteter for pensjonister og partnere som har sin yrkesmessige bakgrunn fra alle avdelinger i Statens vegvesen.  

Statens vegvesens pensjonistforening har som formål å fremme medlemmenes felles sosiale, helsemessige, økonomiske og kulturelle interesser og bidra til deres samfunnsdeltakelse. Vi ønsker at foreningen skal være en møteplass der tidligere kollegaer kan samles og oppleve nye ting sammen. For å få til dette er det en forutsetning at vi har medlemmer.

Pensjonister som har vært ansatt i Statens vegvesen og deres partnere/ektefeller kan være medlemmer i foreningen. I tillegg ønsker vi velkommen tidligere ansatte i Statens vegvesen som er gått over i annen virksomhet. Det kan for eksempel være de som har blitt overført til fylkeskommunen eller har begynt hos andre arbeidsgivere.

Kjenner du noen i de aktuelle gruppene som gjerne skulle vært medlem i foreningen? Tips dem gjerne om å ta kontakt med en i styret så ordner vi innmelding i foreningen.