Sommerbrev

Sommeren er endelig her – nesten koronafri. Vi får fortsatt en og annen melding om kjente som har testet positivt, men det ser ut til at vi er blitt vant til å håndtere dette nå.

Reiselysten er sikkert på topp etter to år med hjemme-aktiviteter. SVP Telemark hadde planer om å arrangere en dagstur i løpet av sommeren, men vi har vært nødt til å legge disse planene på is. Vi satser heller på en juletur til Århus med to overnattinger. Kommer tilbake med mer informasjon når vi har fått en avtale. Turen blir en gang i desember.

Vi legger opp til et medlemsmøte i september. Tilbakemeldingene som vi har mottatt etter medlemsmøtet på Mathuset i mai er positive, men det er én ting som flere nevner, og det er akustikken. Veldig mye gjenlyd, og for dem med høreapparat kan det være en utfordring. Vi har tatt opp dette med Mathuset og de forteller at de er i ferd med å legge plater på veggene for å bli kvitt nettopp dette problemet. Styret har derfor bestemt at vi møtes på Mathuset i september også for å teste om det har blitt noe bedre.

Vi ønsker dere alle en fin sommer og gleder oss til å treffes igjen til høsten.

Hilsen styret