statens-vegvesen-trafikkstasjon-sande

Over grensen

Fra Per Vaadal – vår «gamle» administrasjonssjef, har vi fått denne hyggelige hilsenen. Han er som dere vet bosatt i Sverige, like utenfor Strømstad. Han savner nordmenn der og noen av oss savner vel også turene over grensen for å fylle på med gryn, ost, leverpostei – og polvarer.

Hei og hjertelig takk for informasjonen som dere «sender ut»!

Det er hyggelig og godt å fortsatt ha denne «linken» til Vestfold, vegvesenet og ikke minst gode kollegaer!

Takk også til dere, styret, som tar ekstra-takene og står for kontinuiteten, holder orden på «ting» og gir gode bidrag til det sosiale livet. Det er imponerende å se hvordan dere holder «liv» i Kullerödlia og gjör den finere og finere ettersom årene går; – det er ikke alle som blir «finere med årene»!

Det er spesiellt godt å få dette livstegnet fra dere nå, -spesiellt nå  når tiden er noe annerledes! Jeg kan bekrefte at det er i höyeste grad Coronatider i Sverige også. Jeg savner muligheten til Norges-/familiebesök men har det ellers bra selv om alt er mye annerledes «enn normalt». Så godt som ingen nordmenn å se i Strömstad, butikkene er nesten tomme og er man på Systembolaget (og det er man jo), så er det ingen kö; – i beste fall en 2-3 personer. Dere skal i hvert fall vite at dere/nordmenn har aldri värt mer savnet i Sverige enn dere er nå! De savner «veldig» alle de som legger igjen pengene her og holder liv i handel og arbeidsplassene!

Det er jo godt «å väre önsket», men det er tydelig at området her «trenger flere ben å stå på».

Önsker dere alt godt og ser fram til nye «livstegn» fra pensjonistforeningen/dere! Hils til kjente!

Mvh Per V.