Vest-Agder

Julehilsen 2020

Kjære medlemmer i SPV Vest-Agder
Det kimer nå til julefest ……… Denne sangen har vi sunget hver jul i alle år, MEN i år blir julen annerledes for oss alle. Vi har lagt bak oss et år som ikke ble som vi hadde tenkt. Datoen 12. mars, da Norge stengte ned, blir stående i hukommelsen i lang tid.

Vi hadde lagt en årsplan for aktivitetene i foreningen, men det meste av den måtte bare avlyses på grunn av pandemien. De fleste (egentlig alle) av oss er i risikogruppen, og det er svært viktig at vi følger de retningslinjer som myndighetene kommer med. Styret har fulgt nøye med, og vurdert risiko, derfor er det blitt så liten aktivitet. Ekstra leit var det at vi måtte avlyse julebordet som vi hadde gledet oss til. Vi fikk tilbakemelding fra flere av dere medlemmer som støttet avgjørelsen, takk skal dere ha.

Om noen dager er det likevel jul, uansett smittefare eller ikke. Hvordan har du det, har du noen du kan feire jul sammen med? Som sagt, julen blir ikke den samme i år for oss alle, derfor er det viktig at vi prøver å finne løsninger slik at julen blir best mulig. Kanskje vi skal ta en telefon, eller invitere noen vi ikke har snakket med på lang tid? Eller så er vi i styret klar for en liten juleprat om noen skulle ønske det.
Men så, hva med det nye året som ligger foran? Nå ser det ut til at vaksinen mot covid-19 er på gang. Det er veldig bra, håper bare at den er effektiv, og at det ikke er for store bivirkninger av den. Vi tror i alle fall at det er lurt å ta vaksinen når tilbudet foreligger. Styret ligger i startgropa for å planlegge aktiviteter for 2021, for vi håper og tror at vi er på vei mot bedre tider, slik at vi kan ha diverse sammenkomster igjen.

Året 2020 som snart ebber ut har gitt gleder og sorger, noen har fått mer enn andre, og dere er i våre tanker.
Vi ønsker dere alle en riktig god jul og godt nyttår!
Volleberg 10.12.2020
For styret
Kjell Johan Haugland