Rusletur 10. mai på Marivold

Brua over Osterskilen

10. mai arrangerer vi rusletur til

Marivold med Rossekniben

På Marivold finner du en av fylkets største og fineste campingplasser, det har vært drevet campingplass her siden 1947. En stor del av Marivold er sikret av Selskapet for Grimstad Bys Vel (Byselskapet) som friluftsområde.

Turkart over Marivold med Rossekniben (PDF, 877 kB)

Deler av turområdet er også tilpasset handicappede, med asfalterte stier ned til strand og fiskebrygge og grillplass ved Smørsund. Området har to strender som er fine for både store og små og på campingplassen er det en flott lekeplass.

Tidlig vår er en fin tid for turer på Marivold. Området blir fort snøfritt og det er stille og fredelig før turistene inntar campingplassen i juni.


Hvordan kommer jeg til Marivold?

Kjør RV 420 fra Grimstad sentrum mot Fevik og Vik. Innerst i Vikkilen tar du av til høyre mot Rønnes. Følg veien mot Rønnes i 4-5 km til det er skiltet avkjøring til Marivold på venstre side. Følg den smale veien over Hesneskanalen og helt fram til parkering, enten på parkeringsplass på høyre side av veien like før campingplassen, eller ved innkjørselen/resepsjonen til campingplassen. Se kart.

Frammøte kl 1000.

Vi er så heldige at vi har fått Ove Bach fra Grimstad kommune som vil guide oss.

Ta gjerne med kaffe, det er flere fine plasser for en liten pause.

BLI MEDLEM


Redaktør sekretæren i Statens vegvesens Pemsjonistforbund.