Årsmøtet 2019 - innkalling og forslag til vedtekstsendring

Vegkontoret 8. februar 2019

Da er vi klar for et nytt år !  Innkalling til Årsmøtet 2019 finner du vedlagt. Vi møtes på

Flykaféen på Barkårker torsdag 7. mars klokken 12.00.

Vedlagt finner du også forslag til en vedtektsendring i formålsparagrafen. Det som er skrevet med rødt skal utgå og erstattes av det som er skrevet med grønt. Ingen stor endring, altså.

Frist for påmelding er 28. februar, det blir karbonade og rekesmørbrød som vanlig.

Vel møtt til Årsmøte !

Invitasjon til Årsmøte 2019       Forslag til nye vedtekter 2019

 

Nyttårshilsen fra vegdirektoratet

Tønsberg 8. januar 2019

Da har styret hatt møte i Andebu i dag. Vi har fordelt oppgaver til årsmøtet på Flykaféen 7. mars og gått gjennom opplegget for sommerturen 11. til 13. juni. Invitasjoner kommer i midten av februar. Det blir noe utskifting i styret dette året, så ta vel imot valgkomitéen om det blir aktuelt.

Og så har vi fått en nyttårshilsen fra vegdirektoratet, den kan du lese her :  Nyttårshilsen

Et Godt Nytt År til alle !

Tønsberg 31. desember 2018

nyttår 2018

Med dette vakre billedteppet "Olav den hellige og trollet" laget av Anna Myklebust fra Nordfjord ønsker vi i styret et riktig Godt Nytt År og en fin framtid til alle våre pensjonister. Stor takk til alle som deltok på turer, fester og dugnader.

Vi sees på årsmøtet torsdag 7. mars klokken 12.00 på Flykaféen. Invitasjon kommer senere.

Dersom du vil bla gjennom eldre innlegg på denne siden, kan du klikke på en av artiklene til høyre. Scroll nedover til slutten av hvert innlegg og klikk på Neste. Litt tungvint, men alt ligger der.

Neste jentetreff blir onsdag 20. februar på Wenche's Café i Torggata, klokken 13.00.

 

Julesammenkomsten 5. desember 2018

image001Karlsvika 5. desember 2018

Stor takk til alle dere som deltok på den fine juleavslutningen vi hadde på Karlsvika ! Håper alle kom vel hjem og ønsker dere en fin jul og et godt og "healthy" nytt år. 

Audun Norbotten har sendt dette fine bildet fra brygga si med en julehilsen til alle pensjonistene i Vestfold. Hyggelig !

Julefesten var ellers god og tradisjonell, slik skal det være. Vi spiste ribbe, pølse og medisterkake med saus, rosenkål og tyttebær og til dessert riskrem med rød saus. Deretter kaffe og marsipankake. Nina Ambro Knutsen ga oss en fin orientering om dagens vegvesen og de mange utfordringene, både rundt bypakke Tønsberg og rundt omorganiseringen og oppgavefordelingen i regionreformen. Tror mange av oss pensjonister var glad for å være ferdig med slike prosesser.. I år hadde vi laget en quiz med spørsmål fra vegvesenet og Vestfold. Den var ikke lett og ingen fikk alt rett, men det ble høylytt diskusjon rundt kaffekoppene. Vi avsluttet som vanlig med lodd/åresalg og helt til slutt "Deilig er Jorden" og vel hjem til alle. Se noen bilder fra festen nedenfor.

Les mer: Julesammenkomsten 5. desember 2018

Hva skjer neste år ?

IMG 5269 LargeVegkontoret 5. november 2018

Styret er allerede godt i gang med planer for neste år - legg datoene i kalenderen med en gang !

Invitasjoner kommer senere.

Det blir årsmøte på Flykaféen ( Åshaugveien 155, Barkåker) den 7. mars 2019 klokken 1200.

Sommerturen går med buss og båt til Trollhättan, Saab-museet, Gøta Kanal og Läckø slott. Og datoen her er 11. - 13. juni 2019.

Julesammenkomsten 5. desember 2018

IMG 5160 Large

Vegkontoret 5. november 2018

Da er invitasjon til julesammenkomsten sendt alle medlemmer i pensjonistforeningen - noen har fått den i posten og resten på mail.

Vi møtes klokken 1400 på Karlsvik Gård onsdag 5. desember. Påmeldingsfrist er 1. desember (husk å si fra om allergier e.l.) og kalaset koster 200 kroner pr. person. Kontant i døra.

Det er vegbeskrivelse på baksiden av invitasjonen. Har du GPS er adressen Skogsnaret 10, Tønsberg.

Invitasjonen kan du lese her      Velkommen til en hyggelig sammenkomst !

 

 

BLI MEDLEM


Redaktør sekretæren i Statens vegvesens Pemsjonistforbund.