Over grensen

IMG 4951 Medium

Tønsberg 3. juli 2020

 

Fra Per Vaadal - vår "gamle" administrasjonssjef, har vi fått denne hyggelige hilsenen. Han er som dere vet bosatt i Sverige, like utenfor Strømstad. Han savner nordmenn der og noen av oss savner vel også turene over grensen for å fylle på med gryn, ost, leverpostei - og polvarer.

Hei og hjertelig takk for informasjonen som dere «sender ut»!

Det er hyggelig og godt å fortsatt ha denne «linken» til Vestfold, vegvesenet og ikke minst gode kollegaer!

Takk også til dere, styret, som tar ekstra-takene og står for kontinuiteten, holder orden på «ting» og gir gode bidrag til det sosiale livet. Det er imponerende å se hvordan dere holder «liv» i Kullerödlia og gjör den finere og finere ettersom årene går; - det er ikke alle som blir «finere med årene»!

Les mer: Over grensen

Fint på Kullerødlia !

Kullerødlia 12. juni 2020

IMG 5838Så har vi hatt det første styremøtet siden årsmøtet - faktisk. Veldig hyggelig å møtes igjen. Det var ikke mange saker på agendaen, det meste er fremdeles på vent. Vi kommer sammen igjen i august, da skal vi se på om vi kan få til noe i høst.  

 

 

 

 

 

IMG 5836Vi ble enige om å flytte brakka bakover mot høyre, den står for tett inntil huset nå og fundamentet er ikke helt i vater lenger. Og da setter vi vanningstroa på plass etter det.

Ellers ble det klippet og raket på området - og grillen var i gang. Fin dag !

 Vi har nå 144 medlemmer - av disse har 5 ikke betalt. Stein og Wenche følger opp dette.

Se noen bilder fra møtet og dugnaden nedenfor

 

 

Les mer: Fint på Kullerødlia !

Dugnad på Kullerød 12. juni klokken 12.00

IMG 1593  Tønsberg 27. mai 2020

Da synes vi det er på tide å se hverandre igjen. Håper alle er kommet vel gjennom de to siste månedene og at vi kan fortsette det "gamle" livet vårt etterhvert.

Styret samles til møte på Kullerødlia i forkant av dugnaden.

Klokken 12.00 inviterer vi de som har tid, lyst, anledning og trang til å gjøre litt arbeid og til å samles rundt grillen etterpå. Ta med noe hageredskap, stol og eventuelt et campingbord - og noe å legge på grillen.

Vi tar et forbehold om at været er OK.  Velkommen !!

Plakat dugnad 20

 

Så legger vi bort alle planer..

Tønsberg 20. mars 2020

IMG 1233Styret bestemt at vi inntil videre ikke legger noen planer for de nærmeste månedene. Styremøtet som vi skulle hatt neste uke er avlyst og vi legger ingen nye planer nå før tidligst til høsten. 

Vi kommer tilbake med informasjon når vi vet mer. Det blir en lang sommerferie for styret i år. Stor takk til alle dere som deltar på turer, dugnader og møter, håper dere alle kommer godt gjennom de nærmeste månedene og at vi sees igjen til høsten.

I mellomtiden får vi glede oss med Mathias som ble inspirerert til å skrive dette fine diktet på turen til Sverige i fjor. På bildet her står Audun og meditererer litt ved den samme kanalen

Mathias' dikt fra Trollhättan

BLI MEDLEM


Redaktør sekretæren i Statens vegvesens Pemsjonistforbund.