Ha det bra - og kjør forsiktig !

Skjee søndag 5. januar 2020, Tekst og foto : Anne Grete Friberg

IMG 5297Med de ordene avsluttet Erna Solberg sin tale ved markeringen "Lys til Ettertanke" denne søndagsettermiddagen. Helt vanlige ord ved helt hverdagslige avskjeder, men for noen kan det bli annerledes. "Ha det bra - og kjør forsiktig".

Den fine middelalderkirken på Skjee var vakkert lyssatt med blått på sørveggen, mange hadde satt lys på gravene og fakler var tent på gangveiene og ned mot E18. Tavler viste antall drepte i trafikken i Vestfold fra 1994 til 2019, en fin nedgang siste 25 år.

Plassen foran kirken ble etterhvet fylt opp av representanter fra blandt annet alle nødetatene, Trygg Trafikk, NAF, vegvesenet og andre som ville delta på denne markeringen. Vi i pensjonistforeningen hadde som oppgave å dele ut brennende fakler til alle frammøtte, det var ikke helt enkelt i vinden her på toppen av raet. Se noen bilder fra markeringen nedenfor.

Les mer: Ha det bra - og kjør forsiktig !

Lys til ettertanke 2020

IMG 5283

 

Styret takker alle pensjonistene våre for et flott og aktivt år i foreningen og ønsker dere alle et riktig Godt Nytt År.

Vi minner samtidig om den fine tradisjonen med å minnes skadde og drepte i trafikken :

LYS TIL ETTERTANKE ved Skjee Kirke i morgen, søndag 5. januar klokken 17.00.

 

Fin juleavslutning på Karlsvik Gård

Sandefjord 19. desember 2019

Tekst og foto : Anne Grete Friberg

IMG 1597Den tradisjonelle juleavslutningen i år hadde vi på Karlsvik Gård mandag den 25. november. Veldig hyggelig at så mange fant veien ut dit - faktisk var vi 68 påmeldte og 71 frammøtte, ikke dårlig det !! Menyen var som vanlig ribbe ( var det julas sprøeste svor ?), pølse og medisterkaker, til dessert riskrem med rød saus. Vi hadde fått renskrevet sangheftet i år, det gamle var det blitt litt mye kaffe- og sauseflekker på.

Stor takk til Tore Kaurin som oppdaterte oss på ståa i vegetaten. Det er store og ganske uoversiktlige endringer som skal gjennomføres ved årsskiftet og ikke alt er på plass enda heller. Stein Erichrsrud hadde et kåseri om hva man kan oppleve på veien når bilene og sjåførene skal kontrolleres og Stein Linnestad hadde laget en quiz i år også. Beste laget fikk 12 rette og to poser Twist. Stein var kjapp til å dra inn alle svarene, kanskje han tenker bruke samme neste år også ? Loddsalget gikk greitt, det var en som glemte blomstene sine, men Stein Erik hadde fått delt ut sin gevinst, så han fikk blomstene i stedet. Og stor takk til Anne Lise som spilte piano til avslutningssangen vår.

Og den aller største takken går til Geir Karlsvik og alle de flotte medarbeiderne hans !!

Håper alle kom vel hjem og at vi sees på årsmøtet - på Flykafeen klokken 1200 første torsdagen i mars.

Se noen bilder fra festen nedenfor

Les mer: Fin juleavslutning på Karlsvik Gård

Julefesten 2019

kaffen

Så ønsker vi velkommen til en sammenkomst på slutten av året. Det blir mandag den 25. november klokken 14.00 på Karlsvik Gård. Som i fjor. Juletallerken og risgrøt, kaffe og kake. Det blir loddsalg og Stein lager en ny quiz til oss. Prisen blir 200 kroner pr. person, kontant i døra.

Påmelding innen 18. november på SMS til

                 Anne Grete, telefon  911 55 729, eller til Eva 913 25 064.

Eller på mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Husk å melde fra om allergier etc.

Stort velkommen til alle, vi gleder oss til å sees igjen !

Adressen til Karlsvik Gård er : Karlsvikveien 36, 3150 Tolvsrød

Bildekvaliteten på hjemmesiden

Sandefjord 9. september 2019, Anne Grete

Hei igjen !

Vi har fått en mail fra Thor-Odd Ringseth som hilser - han skulle gjerne vært med på tur !

Han kommer også med et lite "hjertesukk" : mange av bildene har så lav oppløsning at det er vanskelig å blåse dem opp for å se hva som er avbildet og hvem som er med på bildet. Det er desverre en begrensning i programvaren som gjør at vi ikke kan laste opp bilder i full oppløsning. Det er pensjonistforbundet sentralt og Erik Nordstrøm som styrer dette. Han har arbeidet med å finne andre løsninger, men enn så lenge er det dette vi har å forholde oss tll

Dersom noen ønsker å få enkelte bilder i fullformat : send oss en mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., så ser vi hva vi får til.

Ha en fin høst !

Takk for fin tur !

Tønsberg 5. september 2019, Anne Grete


IMG 1345IMG 134844 vestfoldpensjonister dro på tur til Oscarsborg festning i Drøbaksundet. Buss fra Paulsen AS og med Stein Erichsrud som stødig sjåfør. Stein Erik Brekke hadde regien og gjort alle avtaler med mat og guiding, Wenche kasserte inn pengene.

Les mer: Takk for fin tur !

Høst-turen går til Oscarsborg 3. september

OscarsborgDet er 44 påmeldte til denne turen ! Vi sees i morgen, tirsdag på Tønsberg trafikkstasjon. Parkering på baksiden mot bispeveien. Og værmeldingen sier litt regn på morgenen, men det blir stille og fint vær innen vi går av bussen i Drøbak.

Det biir en fin dag, velkommen !

---000---

Pensjonistforeningen inviterer til årets høst-tur som går til Oscarsborg festning utenfor Drøbak.

 Se invitasjonen her 

Frist for påmelding er tirsdag 27. august.

Velkommen på tur !

 

BLI MEDLEM


Redaktør sekretæren i Statens vegvesens Pemsjonistforbund.