Hva skjer neste år ?

IMG 5269 LargeVegkontoret 5. november 2018

Styret er allerede godt i gang med planer for neste år - legg datoene i kalenderen med en gang !

Invitasjoner kommer senere.

Det blir årsmøte på Flykaféen ( Åshaugveien 155, Barkåker) den 7. mars 2019 klokken 1200.

Sommerturen går med buss og båt til Trollhättan, Saab-museet, Gøta Kanal og Läckø slott. Og datoen her er 11. - 13. juni 2019.

Julesammenkomsten 5. desember 2018

IMG 5160 Large

Vegkontoret 5. november 2018

Da er invitasjon til julesammenkomsten sendt alle medlemmer i pensjonistforeningen - noen har fått den i posten og resten på mail.

Vi møtes klokken 1400 på Karlsvik Gård onsdag 5. desember. Påmeldingsfrist er 1. desember (husk å si fra om allergier e.l.) og kalaset koster 200 kroner pr. person. Kontant i døra.

Det er vegbeskrivelse på baksiden av invitasjonen. Har du GPS er adressen Skogsnaret 10, Tønsberg.

Invitasjonen kan du lese her      Velkommen til en hyggelig sammenkomst !

 

 

Nyhetsbrev fra forbundet 4/2018

IMG 2942Vestfold 30. oktober 2018

God morgen i snøværet !

Styret møtes i Andebu i dag, vi får kjøre forsiktig.

Forbundet har lagt ut et nytt Nyhetsbrev

                                      Se nyhetsbrevet her

Eller du kan gå på fanen Last ned øverst på siden her, så ligger alle nyhetsbrevene til  høyre.

Jentetreffene våre

IMG 0265 LargeJentene i pensjonistforeningen har hatt tre veldig hyggelige og interessante møter hittil i år. Den første var på Nikolinehuset hvor Mary og Berit sørget for sveler og kaffe til oss, samtidig fikk vi historien om huset og dem som  hadde bodd der. Den andre var på Vika Landhandel i Ramnes. Her var det ikke så mye historie, men litt mer på shopping som vi også liker.. Og den tredje samlingen hadde vi på Vevkroken i Andebu sentrum, her har Signo-stiftelsen en kafe og salg av diverse til hus og heim.

Neste treff blir onsdag den 21. november og da møtes vi i kafeen på Haugar Vestfold Kunstmuseum klokken 13.00. Museet har for tiden to utstillinger ( http://www.haugar.com/utstillinger/?show=now ) og de har også en museumsbutikk. Håper vi sees der !

Se noen bilder fra de tidligere samlingene nedenfor :

Les mer: Jentetreffene våre

Høst-turen til NOAH's avfallsanlegg

IMG 0656 LargeEn veldig interessant dag. 44 pensjonister fylte bussen som gikk fra Gamle Sande til ferjekaia i Holmestrand. Ute på Langøya fikk vi først en interessant og hyggelig orientering om selve øya og det unike biologiske og zoologiske mangfoldet, om de gamle kalkbruddene og fabrikkanlegget som ligger der i dag. Og om visjonene for tilbakeføring til en naturperle i framtida. Norge "produserer" 1,3 millioner tonn avfall i året og stadig mer av dette klassifiseres som farlig avfall. Blandt annet blir 3000 tonn sink, 6 tonn kvikksølv, 27 tonn arsen og 700 tonn bly stabilisert i behandlingsprosessen her i et normalår.

Vi avsluttet dagen med flott buffetlunsj på Holmestrand Fjordhotell, helt i vannkanten.

Stor takk til alle for en hyggelig tur, til Roar Hansen som tok så godt imot oss på Langøya og til kulturkomiteen som hadde ordnet alt så fint for oss.

Vi sees ved neste anledning som blir julemøtet på Karlsvika den 5. desember. Invitasjon kommer i begynnelsen av november, men hold av dagen nå.

Se bilder fra turen nedenfor 

Les mer: Høst-turen til NOAH's avfallsanlegg

Invitasjon til høst-turen

IMG 4964 MediumVegkontoret 30. juli 2018

Velkommen til høst-turen som går til NOAH's renseanlegg på Langøya den 6. september. Etter omvisning der ute blir det lunsj på Holmestrand Hotel. Les invitasjonen nedenfor for påmelding, frist og ikke minst oppmøtested.

Velkommen på tur !

Invitasjonen finner du her

BLI MEDLEM


Redaktør sekretæren i Statens vegvesens Pemsjonistforbund.