Julefesten 2019

kaffen

Så ønsker vi velkommen til en sammenkomst på slutten av året. Det blir mandag den 25. november klokken 14.00 på Karlsvik Gård. Som i fjor. Juletallerken og risgrøt, kaffe og kake. Det blir loddsalg og Stein lager en ny quiz til oss. Prisen blir 200 kroner pr. person, kontant i døra.

Påmelding innen 18. november på SMS til

                 Anne Grete, telefon  911 55 729, eller til Eva 913 25 064.

Eller på mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Husk å melde fra om allergier etc.

Stort velkommen til alle, vi gleder oss til å sees igjen !

Adressen til Karlsvik Gård er : Karlsvikveien 36, 3150 Tolvsrød

Bildekvaliteten på hjemmesiden

Sandefjord 9. september 2019, Anne Grete

Hei igjen !

Vi har fått en mail fra Thor-Odd Ringseth som hilser - han skulle gjerne vært med på tur !

Han kommer også med et lite "hjertesukk" : mange av bildene har så lav oppløsning at det er vanskelig å blåse dem opp for å se hva som er avbildet og hvem som er med på bildet. Det er desverre en begrensning i programvaren som gjør at vi ikke kan laste opp bilder i full oppløsning. Det er pensjonistforbundet sentralt og Erik Nordstrøm som styrer dette. Han har arbeidet med å finne andre løsninger, men enn så lenge er det dette vi har å forholde oss tll

Dersom noen ønsker å få enkelte bilder i fullformat : send oss en mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., så ser vi hva vi får til.

Ha en fin høst !

Takk for fin tur !

Tønsberg 5. september 2019, Anne Grete


IMG 1345IMG 134844 vestfoldpensjonister dro på tur til Oscarsborg festning i Drøbaksundet. Buss fra Paulsen AS og med Stein Erichsrud som stødig sjåfør. Stein Erik Brekke hadde regien og gjort alle avtaler med mat og guiding, Wenche kasserte inn pengene.

Les mer: Takk for fin tur !

Høst-turen går til Oscarsborg 3. september

OscarsborgDet er 44 påmeldte til denne turen ! Vi sees i morgen, tirsdag på Tønsberg trafikkstasjon. Parkering på baksiden mot bispeveien. Og værmeldingen sier litt regn på morgenen, men det blir stille og fint vær innen vi går av bussen i Drøbak.

Det biir en fin dag, velkommen !

---000---

Pensjonistforeningen inviterer til årets høst-tur som går til Oscarsborg festning utenfor Drøbak.

 Se invitasjonen her 

Frist for påmelding er tirsdag 27. august.

Velkommen på tur !

 

Sommerturen til Trollhättan

IMG 1242Turen gikk med Fjordline fra Sandefjord tirsdag 11 juni, det var 44 påmeldte som kom med bussen fra Tønsberg. Fra Strømstad gikk bussen videre til Trollhättan. Vi startet med flott, svensk lunsjbuffet i Folkets Hus. Så var det omvisning på SAAB-museet. Museet var bygget inni den 400 meter lange produksjonshallen. De disponerer 140 biler og halvparten er på utstilling til enhver tid. Vi ble guidet rundt av to tidligere ansatte (begge norske) som hadde hatt hele sitt arbeidsliv i konsernet. Begge framhevet det innovative miljøet med stor frihet for forskning og utvikling, en fantastisk lagånd med bedriftens utvikling i fokus. Det var et godt sted å jobbe. Inntil konkursen 19. desember 2011.

Vi spiste middag på hotellet og overrasket Mary med å takke henne for mange års insats for pensjonistforeningen. Mary har mange jern i ilden og hadde ikke tid til å komme på årsmøtet...

Onsdagen var vi på tur på Göta Kanal som ikke var Göta Kanal likevel. Men det var sluser og båten snudde ved sydenden av Vänaren. Det var kaldt og ganske surt, men hyggelig tur og deilig lunsj i salongen ombord. Torsdagen var vi på vakre Läckø slott, fikk handlet på Torpamotet og så var det ferge tilbake til Sandefjord og vel hjem til alle. Fin tur, stor takk til kulturkomitéen som ordner alt så fint.

Se bilder fra turen nedenfor

Les mer: Sommerturen til Trollhättan

BLI MEDLEM


Redaktør sekretæren i Statens vegvesens Pemsjonistforbund.