Neste jentetreff - onsdag 21. oktober

Tønsberg 21. september 2020

Vi var 5 jenter som møttes på treffet sist onsdag : Brit, Barbro, Marianne, Wenche A. og Anne Grete. Veldig hyggelig og alle hadde det bra etter denne spesielle sommeren.

Neste treff blir onsdag 21. oktober. Det viser seg at Wenches kafé i Torggaten 1 er gjenåpnet med nytt navn - litt usikker på navnet, men kommer tilbake til det.

ONSDAG 21. OKTOBER KLOKKEN 13.00, i Torggaten altså.

Over grensen

IMG 4951 Medium

Tønsberg 3. juli 2020

 

Fra Per Vaadal - vår "gamle" administrasjonssjef, har vi fått denne hyggelige hilsenen. Han er som dere vet bosatt i Sverige, like utenfor Strømstad. Han savner nordmenn der og noen av oss savner vel også turene over grensen for å fylle på med gryn, ost, leverpostei - og polvarer.

Hei og hjertelig takk for informasjonen som dere «sender ut»!

Det er hyggelig og godt å fortsatt ha denne «linken» til Vestfold, vegvesenet og ikke minst gode kollegaer!

Takk også til dere, styret, som tar ekstra-takene og står for kontinuiteten, holder orden på «ting» og gir gode bidrag til det sosiale livet. Det er imponerende å se hvordan dere holder «liv» i Kullerödlia og gjör den finere og finere ettersom årene går; - det er ikke alle som blir «finere med årene»!

Les mer: Over grensen

Fint på Kullerødlia !

Kullerødlia 12. juni 2020

IMG 5838Så har vi hatt det første styremøtet siden årsmøtet - faktisk. Veldig hyggelig å møtes igjen. Det var ikke mange saker på agendaen, det meste er fremdeles på vent. Vi kommer sammen igjen i august, da skal vi se på om vi kan få til noe i høst.  

 

 

 

 

 

IMG 5836Vi ble enige om å flytte brakka bakover mot høyre, den står for tett inntil huset nå og fundamentet er ikke helt i vater lenger. Og da setter vi vanningstroa på plass etter det.

Ellers ble det klippet og raket på området - og grillen var i gang. Fin dag !

 Vi har nå 144 medlemmer - av disse har 5 ikke betalt. Stein og Wenche følger opp dette.

Se noen bilder fra møtet og dugnaden nedenfor

 

 

Les mer: Fint på Kullerødlia !

Dugnad på Kullerød 12. juni klokken 12.00

IMG 1593  Tønsberg 27. mai 2020

Da synes vi det er på tide å se hverandre igjen. Håper alle er kommet vel gjennom de to siste månedene og at vi kan fortsette det "gamle" livet vårt etterhvert.

Styret samles til møte på Kullerødlia i forkant av dugnaden.

Klokken 12.00 inviterer vi de som har tid, lyst, anledning og trang til å gjøre litt arbeid og til å samles rundt grillen etterpå. Ta med noe hageredskap, stol og eventuelt et campingbord - og noe å legge på grillen.

Vi tar et forbehold om at været er OK.  Velkommen !!

Plakat dugnad 20

 

BLI MEDLEM


Redaktør sekretæren i Statens vegvesens Pemsjonistforbund.