Dugnad på Kullerød 12. juni klokken 12.00

IMG 1593  Tønsberg 27. mai 2020

Da synes vi det er på tide å se hverandre igjen. Håper alle er kommet vel gjennom de to siste månedene og at vi kan fortsette det "gamle" livet vårt etterhvert.

Styret samles til møte på Kullerødlia i forkant av dugnaden.

Klokken 12.00 inviterer vi de som har tid, lyst, anledning og trang til å gjøre litt arbeid og til å samles rundt grillen etterpå. Ta med noe hageredskap, stol og eventuelt et campingbord - og noe å legge på grillen.

Vi tar et forbehold om at været er OK.  Velkommen !!

Plakat dugnad 20

 

Så legger vi bort alle planer..

Tønsberg 20. mars 2020

IMG 1233Styret bestemt at vi inntil videre ikke legger noen planer for de nærmeste månedene. Styremøtet som vi skulle hatt neste uke er avlyst og vi legger ingen nye planer nå før tidligst til høsten. 

Vi kommer tilbake med informasjon når vi vet mer. Det blir en lang sommerferie for styret i år. Stor takk til alle dere som deltar på turer, dugnader og møter, håper dere alle kommer godt gjennom de nærmeste månedene og at vi sees igjen til høsten.

I mellomtiden får vi glede oss med Mathias som ble inspirerert til å skrive dette fine diktet på turen til Sverige i fjor. På bildet her står Audun og meditererer litt ved den samme kanalen

Mathias' dikt fra Trollhättan

Vi utsetter turen til Gdansk

Tønsberg 12. mars 2020

Den usikre situasjonen med coronavirus gjør at styret har vedtatt å avlyse den planlagte turen i juni. Vi ser  på utviklingen og vil eventuelt legge planer for en tilsvarende tur til høsten.

Vi har fått tilbud om å bli med pensjonistene i Telemark på en verdensarvtur til Notodden og Rjukan med overnatting på Gaustablikk. Denne turen er planlagt til juni og vi i kommer tilbake med mer informasjon etter styremøtet i slutten av måneden.

Ellers en stor takk til alle for det fine årsmøtet vi rakk å avvikle. Det kommer et referat og noen bilder etterhvert.

Årsmøtet - 52 påmeldte !

Tønsberg 3. mars 2020

Så er vi kommet opp i hele 52 påmeldte til årsmøtet på torsdag, veldig hyggelig.

IMG 5264 LargeVi har fått en påminnelse fra pensjonistforbundet vedrørende coronavirus og smittefare. Årsmøtet går som planlagt, men vi ber dem som eventuelt har nedsatt helse eller nylig har vært i områder hvor det kan ha vært smitte om å vurdere deltakelsen på møtet. 

Håper vi ser dere alle !

BLI MEDLEM


Redaktør sekretæren i Statens vegvesens Pemsjonistforbund.