Om disse sidene

Vegpensjonistene.no, som er SVPs "nettavis er laget for å holde våre medlemmer oppdatert på hva som skjer, og inspirerer andre til å melde seg inn i den nærmeste pensjonistforeningen. 

Vi har foreninger i hvert fylke og en for tidligere ansatte i Vegdirektoratet. På grunn av Nordlands størelse er det 3 foreninger i det fylket. Det er i Helgeland, Salten og i Lofoten.

(Se hvilken det er under fanen foreningene).

Disse sidene er bygget opp på følgende måte:

Figur: Sidekart med oppbyggingen av websidene

Sidekart

Forside
Her presenteres nyheter fra SVP i et kort sammendrag. Under hvert sammendrag er det en link til hele artikkelen som finnes på en annen side. Etterhvert som nye artikler kommer til vil de eldste bli arkivert, og kan hentes i "boksen" arkiv. der er de sorteret etter den måneden de ble arkivert.

Om SVP
På disse siden er det en orientering om vår organisering, styremedlemmene, Retningslinjenevår og de satsningsområdene Landsmøtet har vedtatt.

Kontakt oss
Dette er siden med kontaktinformasjon til forbundsstyret

Foreningene
Her finner du først en side for hver av Statens vegvesens 6 regioner med kontaktpersoner.

Øst, sør, vest, midt nord og nederst Vegdirektoratet som også regnes som egen region.

Under der igjen har hver forening sin egen side med oversikt over styrets medlemmer. Her vil det senere komme mer informasjon om den enkelte forening.

På noen av sidene vil du finne direkte linker til den enkelte forening i en egen boks på høyre sidekant slik som vist på figuren under.


Er du ikke medlem i SVP ?

Ta kontakt med oss !

Eller din nærmeste forening Søk i vegpensjonistene.no

 

BLI MEDLEM DU OGSÅ

 

Vi er medlem av SAKO og

PF logo for skjerm

 

Redaktør: sekretæren i Statens vegvesens Pemsjonistforbund.
Vi benytter Joomla CMS